© 2018 by Ster Hoogezand. Proudly created with

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

Stichting Ster Hoogezand  Kerkstraat 243, 9603 AG Hoogezand

info@sterhoogezand.nl 

Tel: 0598-325503  

LİNKS

02

Stichting Ster Hoogezand biedt verschillende diensten aan. Een combinatie hiervan is uiteraard ook mogelijk. U krijgt altijd een ervaren professional en goedopgeleide medewerk(st)er toegewezen. U mag zelf voorkeuren doorgeven ten aanzien van de dagen en tijden waarop u het liefst hulp of zorg zou ontvangen en wij doen onze uiterste best. Stichting Ster Hoogezand heeft een ruime ervaring in het organiseren van deze belangrijke hulp om zelfstandig thuis te kunnen wonen. De hulp aan cliënten wordt zoveel mogelijk afgestemd op de individuele wensen.

 

Persoonlijke Verzorging / Kisisel Bakim

Bij persoonlijke verzorging gaat het om ondersteuning bij of overnemen van de zelfzorg door anderen. Ook het stimuleren om deze activiteiten zelf te doen en het aanleren ervan behoren tot de functie persoonlijke verzorging.

 

Verpleging / Hemsirelik Hizmetleri

De verpleging is gericht op herstel of voorkoming van verergering van de aandoening of handicap. De verpleegkundige zorg wordt vaak gegeven na een ziekenhuisopname of als gevolg van een acute/chronische ziekte.

 

Begeleiding / Yasam Koclugu

Afhankelijk van uw situatie kan Ster Hoogezand u helpen met individuele begeleiding. Bij deze begeleiding wordt hulp geboden bij het helpen plannen van activiteiten, regelen van dagelijkse zaken, het nemen van besluiten en structureren van de dag.

 

Huishoudelijke Hulp / Ev Temizligi

 

Kunt u door uw gezondheid niet meer zonder hulp thuis wonen? U kunt bijvoorbeeld niet meer voor uzelf koken, of u kunt uw huis niet meer schoonhouden. Het kan ook zijn dat u depressief bent. Of dat u psychische problemen heeft.

Vaak willen mensen in uw omgeving helpen. Denk aan familieleden en buren. U kunt ook met uw hulpvraag terecht bij het sociaal team.

Meld u hulpvraag bij de WMO /gemeente , hen zullen u verwijzen naar de juiste weg. Uiterst is het u keuze , om de hulp van ons te ontvangen.