© 2018 by Ster Hoogezand. Proudly created with

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

Stichting Ster Hoogezand  Kerkstraat 243, 9603 AG Hoogezand

info@sterhoogezand.nl 

Tel: 0598-325503  

LİNKS

04

URBAN

UW PRIVACY EN BEVEILIGING

 

Wij doen uiterst ons best om ervoor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn en gaan hiermee zorgvuldig om. Onze computers zijn voorzien van beveiligingssystemen en toegangscodes. Gegevens die binnen Stichting Ster Hoogezand zijn verstrekt, worden uitsluitend voor het doel waarvoor deze is bestemd gebruikt. Je kunt hierbij denken aan ;

- ingevulde contactformulier

- sollicitatie

 

BEZOEKERS WEBSITE

 

Stichting Ster Hoogezand registreert gegevens over het gebruik van de website, o.a. aan de hand van de cookies. Het gaat met name om de bezoekersaantallen , bezochte pagina's en foutmeldingen. Met deze gegevens zullen we de website kunnen verbeteren. De cookies worden alleen gebruikt om het bezoekersgedrag te kunnen analyseren.

 

Ziet u onjuistheden op onze website ? , dan horen we dit graag via info@sterhoogezand.nl onder vermelding van; (T.a.v. communicatie).

 

WEBSITES

 

Op de website van Stichting Ster Hoogezand staan links die verwijzen naar websites die niet onder het domein van Stichting Ster Hoogezand vallen. Stichting Ster Hoogezand is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze pagina's en hun privacy statement.